WEDDING CHAIRS

VAN HOGE KWALITEIT

WEDDING CHAIRS

HUUR JE BIJ BOX 24 

WEDDING CHAIRS

Een massief kunststof witte klapstoel met de uitstraling van een romantisch houten klapstoel. Een romantische wedding chair, perfect geschikt voor styling, en reeds gebruikt door vele weddingplanners en trouwlocaties. Een witte klapstoel met een zachte skai lederen gevoerde zitting, perfect om als stoel bij te schuiven voor een buffetopstelling en een zeer romantisch gezicht bij een ceremonie opstelling, de meest stijlvolle optie voor uw huwelijk.

Zithoogte: 46 cm

Breedte: 44 cm

€ 2,00 per stuk
Excl. 21% btw

*extra optie

Omdat de ceremoniemeester het op de huwelijksdag al druk genoeg heeft, kunnen wij de stoeltjes op de  juiste plek neer zetten of haar/hem ermee helpen.

 

Vraag naar de mogelijkheden.

Comfortabel & stijlvol

Uw gasten zullen comfortabel kunnen zitten op deze witte massief kunststof vouwstoel. Met zijn stijlvolle brocante klassieke look is dit de meest gekozen trouwstoel door bruidsparen voor een zeer geslaagd huwelijksfeest. Geen wit wedding thema is compleet zonder deze klassieke witte  vouwstoel oftewel klapstoel. Witte klapstoelen huren was nog nooit zo makkelijk, wij komen de stoelen bij u bezorgen en afhalen.

Weddingchairs zijn de grootste trend onder trouw thema’s op dit moment, perfect om te stylen met  bloemen of linten, ook leuk om een boeket aan vast te maken tijdens de ceremonie opstelling. Door neutrale stijlvolle klassieke uitstraling van de witte klapstoel komt elke styling prachtig tot zijn recht.

Witte grenen Stoel

Mooie aanvulling tijdens een ceremonie waar het bruidspaar op kan zitten.

€3,- per dag (excl. btw)

Afmetingen: breedte: 41 cm, hoogte: 87 cm, diepte: 48 cm

Friesen Bankje

Leuke witte tuinbank van grenenhout. Hij biedt plek aan 2 volwassenen of 3 kleine kinderen.  Een mooie aanvulling voor the white wedding. De breedte is 113 cm met een totale diepte van 40 cm en een totale hoogte van 75 cm.

 €15,- per dag (excl.btw)

Offerte aanvraag

Bedrijfsinfo